Mekanisk Isolator Karriere


* Et arbeid som industriell isolator faller under den mer omfattende yrkesklassen for isolasjonsarbeidere, mekanisk. Dataene på denne siden gjelder for det meste for alle yrker i denne klassen. Vi søker fremdeles etter mer spesifikke data om dette yrket fra spesialister på dette feltet.
Modern Isolasjonskontraktør
Moderne vern av kontraktsarbeidere, ellers kalt reparasjonsbeskyttere, bruker materialer som holder temperaturen oppe i tregner, kjeler, kjeler og mekanisk utstyr. Disse ekspertene jobber for det meste innenfor, men det kan noen ganger kreve at gass eller oljeledninger virker utenfor.
Omslag investerer det store flertallet av sin energi som står eller bøyer i små mellomrom. Selv om dette yrket betraktes som moderat skjult, er mindre sår plausibilitet, og selve beskyttelsen kan være en forverring.

Arbeidspligter og oppgaver for: "Industrielle isolatorer"
1) Påfør, evakuere og reparere beskyttelse på moderne utstyr, tregner, ventilasjonsarbeid eller andre mekaniske rammer, for eksempel varmevekslere, tanker og fartøy, for å muliggjøre kontroll for å klamre seg og ta vare på temperaturer.
2) Deksel, forsegle eller fullføre beskyttede overflater eller komme til åpninger med plastiske sprekker, lerretstrimmel, tetningsmasse, tape, betong eller svart mastikk.

3) Bestem summen og slags beskyttelse som kreves, og strategier for etablering, i lys av variabler, for eksempel areal, overflateform og maskinvare utnytte.